Start Contact


 

 

Start
Visie
Werkterreinen
Consultants
Producten & Diensten

Achkar Consultancy kan u helpen bij het ontwikkelen en implementeren van diversiteitsbeleid in uw organisatie. Onze boodschap is dat diversiteit kan helpen om de prestaties van uw organisatie te verbeteren. Verbetering van prestaties is mogelijk op personeelsgebied, op commercieel gebied en op duurzaam gebied.

Divers Personeelsbeleid

De arbeidsmarkt wordt steeds diverser. Achkar Consultancy kan u helpen bij het optimaal benutten van al het talent op de arbeidsmarkt en in uw eigen organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het binnenhalen van bi-culturele talenten. Of het zorgen van voldoende doorstroom van allochtonen en vrouwen naar hogere functie's binnen uw organisatie.
 

Diversity Marketing

In Nederland zijn 2 miljoen allochtonen. In de grote steden is het percentage zelfs 50 %. Wat kan u doen om ook deze interessante klanten te bereiken ? Steeds meer bedrijven zien deze kansen, denk aan banken en telefonie bedrijven.
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wilt u ook een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken, maar weet u niet precies hoe u dit moet oppakken. Wij helpen u graag !

 

Start ] Visie ] [ Werkterreinen ] Consultants ] Producten & Diensten ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan m.el.achkar@achkarconsultancy.nl.